You Are Here: Home - SEO - Traffik Naik Mendadak Selepas Sertai Jaringan Tukar Traffik

Tidak digalakkan kepada yang dah lama berkecimpung dan bergelumang dengan dunia blog ini. Kepada yang belum tahu mengenai website-website yang boleh menjana trafik yang tinggi secara percuma kepada blogger bolehlah terus membaca artikel yang tak seberapa ni. amgreatz telah mengujinya selama hampir dua bulan dan inilah hasilnya.


walaupun tak banyak bolehla nak hidup. untuk pengetahuan semua, blog amgreatz ini baru aktif sejak 2 bulan ini. kepada otai-otai yang diluar sana mungkin lagi hebat takyah la baca entri ni sebab very common bagi korang. post ini di tujukan kepada newbie blogger yang baru menjinakkan diri dalam dunia blog. blog amgreatz ini tidaklah seberapa.

Di bawah ini adalah traffik minggu ini.


Ada 3 jaringan tukar traffik yang wajib anda join. berbaloi-baloi
1) apesal.com
2) gengcyber.com
3) ohbelog.com


apesal.com
memberi anda 1000 traffik percuma pada mulanya, kemudian traffik seterusnya bergantung pada pertukaran traffik blog anda dengan apesal.com. Anda perlu meletakkan widget apesal.com (No widget, No Traffik) OK!


contoh:
Anda akan menerima 150-200% pengunjung yang anda hantar ke Apesal.com. Ini bermakna jika anda menghantar 1000 klik dari widget anda, apesal.com akan menghantar 1500-2000 penggunjung yang berminat dengan post anda.

Lebih lanjut sila ke apesal.com 





gengcyber.com
memberi anda 3000 traffik percuma pada mulanya, kemudian traffik seterusnya bergantung pada pertukaran traffik blog anda dengan gengcyber.com. Anda perlu meletakkan widget gengcyber.com (No widget, No Traffik) OK!

contoh:
Anda akan menerima 150-200% pengunjung yang anda hantar ke GengCyber.com. Sebagai contohnya, jika anda menghantar 1000 klik / pengunjung melalui widget di website / blog anda, gengcyber.com akan menghantar 1500-2000 pengunjung yang berminat dengan post anda.

Lebih lanjut sila ke gengcyber.com





ohbelog.com
memberi anda terus  traffik bergantung pada pertukaran traffik blog anda dengan ohbelog.com. Anda perlu meletakkan widget ohbelog.com (No widget, No Traffik) OK!


Contoh:
Dengan oh!belog.com anda akan mendapat sehingga 200-300% daripada jumlah visitor yang anda hantar kepada Ohbelog.com. Ini bermakna jika 1000 visitors klik pada widget di blog anda, anda akan mendapat 2000-3000 visitors ke blog anda.

Lebih lanjut sila ke ohbelog.com




Semoga bermanfaat kepada semua



Tags: SEO

13 ulasan

  1. yeah betul...memang terbaik tiga web ni,dah amalkan jugak..!hehe

  2. pernah join yang apesal.com je.. yang lain2 tu malas pulak nak join.. atas sebab2 peribadi hhe

  3. betul tu saya dah pun join semuanya

  4. EDANMAYA says:

    terimas. sharing is caring kan?

  5. amgreatz says:

    update; untuk pengetahuan bulan lepas dapat visitor 11,000 dari tiga-tiga laman tukar traffik ini

  6. tiga2 web tu aku taktau. tapi first time aku jumpa org guna 3 3 serentak dalam blog.

  7. Queen F says:

    terima kaseh bro.. :) info menarik :)

  8. matdin says:

    wuahh!!! matdin nak try jugak ni hehe..

  9. hahaha.thanks utk infonya ya..

  10. lepas ni semua blog traffik 1K ke atas lah kan haha saya tengah testing mana lagi berkesan

  11. sila cuba Guablog
    Pasti traffik memberansangkan..3K sehari pun bleh dapat

  12. ROJAK says:

    apesal dot com nampak macam paling best

Catat Ulasan