You Are Here: Home - Eksklusif - Identiti Makcik Hajjah Siti Al-Wuzara Dibongkar

Hacker terkenal malaysia, Gaysec membuat amal jariah dimana mereka cuba untuk menggodam penghina islam, Makcik Hajjah Siti Al-Wuzara  melalui laman web di internet. Pelbagai maklumat berjaya didedahkan. Laman web mak cik tersebut.
Pihak Gaysec telah mendedahkan sedikit identiti beliau...

#Title: #OpsRamadhan: membongkarkan identiti `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` #part01
#Date: 1 Ogos 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,

sebelum ini kami pernah berjanji yang kami tidak akan melakukan sebarang aktiviti yang melibatkan pengodaman dan ujian keselamatan sempena menghormati bulan puasa yang mulia ini... namun begitu, di bulan yang mulia ini kami ingin membuat sedikit amal jariah iaitu, kami ingin mendedahkan kepada semua siapakah manusia yang menggelarkan dirinya..

Makcik Hajjah Sitt AlWuzara

Hasil "rayauan" kami di internet dan juga hasil 0day yang kami perolehi terhadap beberapa laman sosial, kami telah berjaya mengenali dan mengetahui siapakah manusia jahanam ini. Jadi, apa yang akan kami bongkarkan ini adalah merupakan hadiah kepada individu2 mahupun pihak2 tertentu yang bertungkuslumus mengesan siapakah manusia jahanam ini.

Kami akan dedahkan sikit demi sedikit informasi mengenai siapakah dia, dengan siapa dia bekerja, pihak mana yang dia sokong, dan apakah tujuan dia berbuat demikian. Percayalah semua..dia lakukan ini bukan kerana ingin menjadi terkenal, tetapi dia lakukan dengan niat untuk mengancam dan mencabar perlembagaan negara kita! Kami selaku rakyat Malaysia yang bersemangat patriotik, sama sekali tidakan akan membenarkan rancangan jahat mereka yang ingin mengganggugugat keamanan dan kebebasan yang kita semua telah perolehi selama ini.

Kami benar2 tidak menyangka akan kewujudan puak2 sebegini yang berniat hendak mencabar perlembagaan dan kedaulatan undang2 negara kita hanya kerana mereka adalah golongan bodoh yang tidak reti berfikir! Manifesto mereka yang terlibat dalam menyokong manusia jahanam ini ialah mereka ingin kerajaan menggubal kembali perlembagaan mengenai hak rakyat dalam isu yang berkaitan dengan kebebasan beragama dan tidak beragama. Lagipun apa yang ada di twitter, blog WP, dan di facebook mereka suatu ketika dahulu pun sudah jelas matlamat dan tujuan mereka tanpa kita perlu mendapatkan manifesto mereka.

Kepada semua yang ternanti2kan informasi seterusnya.. apakah yang akan kalian lakukan sekiranya kalian dapat mengesan dimana tempat tinggal manusia jahanam ini? Kami benar2 ingin mendapatkan feedback yg memuaskan dari pihak kalian. Kami difahamkan bahawa terdapat puak2/individu2 extremist yg berniat hendak mengancam terhadap manusia jahanam ini. Kami faham akan tindakan kalian tersebut adalah merupakan satu jihad dan apa2 sahaja yang kalian sifatkan sebagai mempertahankan kesucian agama Islam. Terserahla..namun apa sahaja tindakan dari pihak kalian
kami di gaysec sama sekali tidak akan bertanggungjawab. Kami sudah pun membuka pintu untuk kalian, selebihnya terpulangla kepada kalian untuk melangkah masuk atau terus tercegat di depan pintu yang kami bukakan ini..

Nantikan informasi dari kami yang seterusnya..;DHasil yang telah diperolehi oleh pihak gaysec.


Mak cik ini dikatakan aktif:-
  • Malaysian Apostate FB Group
  • Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
  • Friendlyatheist.com
Kelihatan kalut juga mak cik ini apabila telah berjaya dijejaki dan mula memadam apa sahaja maklumat mengenainya di FB. Antara yang berkaitan..

[UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.

Maklumat lanjut mengenai penghina islam ini boleh klik link di bawah ini:-
Tags: Eksklusif

0 ulasan

Catat Ulasan